BURSA / OSMANGAZİ - Abdülhalim Altınoluk Uludağ Ortaokulu

Ara

DERSLER MÜZEDE PROJESİ KAPSAMINDA İLK DERSİMİZİ İŞLEDİK.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SABAHATTİN DÜLGER´DEN OKULUMUZA SÜRPRİZ ZİYARET

Ara

İngilizce sokağımız ile öğrencilerimizin İngilizce dilini pratik hale getirmeyi hedefliyoruz.

ANKARA GEZİSİ

Kas

Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldık.

Kas

Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerimizle yemekte buluştuk.

Kas

LÖSEV okulumuzda seminer gerçekleştirdi.

19-23 Kasım Mevlid-i Nebi Haftası

Kas

İlk, orta ve anaokulu öğrencileri Cumhuriyet’in kuruluşunun 95. Yıl dönümünü hazırladıkları oratoryo,  skeç ve gösterilerle müzede kutladılar.

Kas

Öğrencilerimize olumlu davranışlar kazandırmak, olumlu davrananları pekiştirmek ve diğer arkadaşlarına örnek göstermek amacıyla birçok alanda örnek olan öğrencilerimiz ayın öğrencisi olarak seçilmektedir.

Atatürk sınıfımızda!

Kas

GÜVENLİ HAYAT VE GÜVENLİ GELECEK İÇİN ÇOCUK VE GENÇLER SOSYAL KORUMA VE DESTEK PROGRAMI (ÇOGEP)

Kızılay Haftası

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla kutladık.

Ekm

Okul Geçidi Görevlileri; Müdür Yardımcısı Murat Eser ve Beden Egitimi Öğretmeni Can Can eşliğinde Trafik Denetleme Şubesi ve MEB tarafından düzenlenen Trafik eğitimine katılan Gönüllü 6 öğrencimiz  sınavdan geçerek görevli kartlarını almaya hak kazandılar.