TECHNOCLASS PROJEMİZ HAKKINDA

PROJE HAKKINDA

"Günümüzde teknoloji, eğitimin ayrılmaz bir parçasıdır; hatta günümüzde teknolojiyi eğitimde kullanmamak mümkün değildir.
Teknolojik cihazlar ve dijital uygulamalar kullanılarak verilen eğitimde konuyu eğlenerek öğrenmek her zaman için çok daha motive edici ve akılda kalıcıdır. Kullanılan dijital araçların farklılığı ve çeşitliği de derse karşı ilginin artması ve farkındalık yaratması açısından önemlidir. Projede farklı derslerde aynı web 2.0 araçlarını kullanarak her ders için ayrı dijital ürünler ortaya çıkarılacaktır. "

HEDEFLERİMİZ

Tüm derslerde Bilişim teknolojileri araçlarını kullanmak

* Kendi dijital materyallerini hazırlayabilmelerini sağlamak

* Teknolojik iletişim araçlarını kullanarak işbirliği ve uyum içerisinde çalışmak

*web 2.0 araçlarını öğrenmek ve etkili kullanmak

SÜREÇ

Projemiz 3 ay sürecektir. Proje planına ve takvimine ortaklarla beraber karar verilecektir.

SONUÇ

*Proje sonunda öğrenciler bir çok web 2.0 aracını etkili olarak kullanabilecekler

*Çeşitli derslerde dijital ürünler ortaya çıkartacaklar, bunları birbirleriyle paylaşıp, kendi derslerinde faydalanacaklardır.

Yayın: 19.01.2022 - Güncelleme: 23.03.2023 09:12 - Görüntülenme: 187