BURSA / OSMANGAZİ - Abdülhalim Altınoluk Uludağ Ortaokulu

Okulumuza adını veren Abdulhalim Altınoluk Beyefendi okulumuzu ziyaret etti

Ekm

Okul TV panomuzda okulumuza ait kurallar yayınladık. Öğrencilerimiz tarafından da ilgiyle izlendi.

Ekm

Dyned´in daha etkin kullanılmasına yönelik toplantımız İngilizce öğretmenlerimizin katılımıyla yapıldı.

Eyl

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Bilici okulumuzda öğretmenlerimizle buluştu.

Mrt

2016-2017 eğitim öğretim yılı küçük kızlar ve erkekler badminton il müsabakarında okul takımlarımız kızlarda ve erkeklerde ayrı ayrı  4. olarak kupa almaya hak kazanmıştır. Tüm sporcu öğrencilerimize ve emek veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Bursa İl Geneli Okullar Arası Satranç Turnuvası 22.02.2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Mrt

Bursa Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla düzenlediğimiz İznik gezimizden görüntüler

Mrt

Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü Gençlik Danışma ve Sağlık Merkezi yetkilileri okulumuz konferans salonunda 7. ve 8. sınıf kız-erkek öğrencilerimize ayrı ayrı "Ergenlik Dönemi" semineri verdiler.

Şbt

Abdülhalim Altınoluk Uludağ Ortaokulu iftiharla sunar.

Okulumuz öğrencilerinin Türkçe öğretmenimiz Birgül Benlioğlu Şentürk önderliğinde hazırlayıp sundukları tiyatro oyunumuz  ´Ah Şu Büyükler´ izleyicilerinden tam not aldı.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda 7. sınıf öğrencilerimize Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından "Bursa´yı Tanıyorum Projesi" kapsamında seminer verildi. Yaşadığımız şehri daha iyi tanımamızı sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi´ne ve proje sorumlularına teşekkür ederiz.

Şbt

Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında okulumuza davet ettiğimiz çocuk psikiyatri doktoru sayın Dr. Mehmet Erdem UZUN öğretmenlerimize ve velilerimize "DİKKAT EKSİKLİĞİ, HİPERAKTİVİTE VE ÇOCUKLARDA GÖRÜLEN DAVRANIŞ BOZUKLUKLARI" hakkında seminer verdi. Oldukça verimli geçen seminer için Dr. Mehmet Erdem UZUN´a Uludağ ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

Ara

8. SINIFLARIMIZ TEOG SINAVI ÖNCESİNDE "YERİM SENİ TEOG!" DİYEREK STRES ATTI. OKUL MÜDÜRÜMÜZ AHMET RIDVAN TURAN, MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ NİHAN TOPTAN VE MEHMET EROĞLU İLE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZE MOTİVASYON KONUŞMALARI YAPTI.

Ara

5. ve 6. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ KODLAMA ÖĞRENİYOR!

Ara

Okulumuz Çevre ve Şehircilik Bakanlığı "Çevrem Sensin" projesine verdiği destekten ötürü ödüle layık bulundu.

ULUDAĞ İLKOKULU 10 KASIM ATATÜRK´Ü ANMA ETKİNLİKLERİNDEN GÖRÜNTÜLER