Rehberlik/Psikolojik Danışma

OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİ

Okulumuz rehberlik ve psikolojik danışma servisi  hizmeti vermektedir. Okul binasında 2 adet rehberlik odası ve 1 bekleme salonu şeklinde tasarlanmıştır. Okulumuz Rehber Öğretmeni/Psikolojik Danışmanı Ahmet EVCİL görevine devam etmektedir.

Psikolojik Danışmanımız alanında deneyimli, bilgili ve çalışkan ayrıca işlerini severek yapmaktadır.

İhtiyaç duyulan alanlarla ilgili olarak öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize her türlü rehberlik hizmeti verilmektedir. Rehberlik odaları yapılan işe uygun bir şekilde beyaz mobilyalarla donatılmış ve öğretmenlerimizin ihtiyaçlarının tamamı giderilerek öğrencilere için uygun ortam hazırlanmıştır.

İlimiz ve ilçemizde örnek olacak şekilde hiçbir fedakârlıktan kaçınılmadan kurulan ve gerekli çalışmalar yapılan rehberlik servisi sayesinde çocuklarımız emin ellerdedir.

Yayın: 07.12.2012 - Güncelleme: 25.01.2023 13:39 - Görüntülenme: 1915