Mrt

14 MART Pİ GÜNÜ NEDENİYLE OKULUMUZ MATEMATİK ÖĞRETMENLERİ REHBERLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ MATEMATİK TEMALI ÇALIŞMALARINI SERGİLEDİLER. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Mrt

Türkiye'de her yıl 12 Mart günü resmî olarak "İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü"dür. Düzenlenen etkinlik ve törenlerle İstiklal Marşı'nın kabulü kutlanır, Mehmet Akif Ersoy anılır. Kutlama programının  gerçekleştirilmesine katkı sunan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik  ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 5D sınıfı öğrencilerinin de dahil olduğu "Hayallerimle Mutluyum" e-twinning projemizde sona yaklaşıyoruz. Öğrencilerimizin de katkılarıyla hazırlanan takım çalışmamız tamamlandı. Çalışmalarımızda görev alan öğrencilerimize ve desteğini esirgemeyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun ortağı olduğu Hayallerimle Mutluyum e-Twinning projesi çalışmaları kapsamında Drama Eğitmeni ve Tiyatrocu Sayın Yasemin Eray'ın katılımıyla 16 Şubat tarihinde öğrencilerimize yönelik çok eğlenceli bir "Drama Söyleşisi" gerçekleştirdik.

Mrt

"Hayallerimle Mutlluyum" e-twinning projesi kapsamında; 13 Şubat Güvenli İnternet Günü'nde Bilişim Uzmanı Ahmet Kaçan'ın sunumlarıyla öğrencilerimize yönelik zoom üzerinden bir eğitim gerçekleştirdik. Katılımda öğrencilere internet kullanımı ve güvenliği açısından çok önemli bilgiler verlldi.

Mrt

https://forms.gle/yoF4m7E6EXWUJCn56 LİNKE TIKLA TERCİHİN ,OKULUMUZUN DUVARINA YANSISINNN!!!!!!

Ara

Başarıyı arttırma çalışmaları kapsamında Kasım ayında gerçekleştirilen etkinliklerde yıldız öğrencilerimizi belirledik.

Ara

Ekm

18.10.2023 Çarşamba  günü 11.45 te yapılan Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı’nda Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine seçilmiş olan üyelerin, 19.10.2023 Perşembe günü saat:14.00’te yaptıkları toplantı neticesinde görev dağılımları şu şekilde belirlenmiştir:

1- NİLÜFER BİRİCİK  Okul Aile Birliği Başkanı

2- VELİYE ACAR Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı

3- ÇAĞLA AKYOL  Muhasip Üye

4- YELİZ ÖZDEMİR  Sekreter Üye

5- HAYRİYE ULUDAĞ Üye

Ekm

( 18 EYLÜL 2023 TARİHİNDEN İTİBAREN UYGULANACAK OLAN ZAMAN ÇİZELGESİ)