( 18 EYLÜL 2023 TARİHİNDEN İTİBAREN UYGULANACAK OLAN ZAMAN ÇİZELGESİ)

BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMASI

AŞAĞIDAKİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ DOĞRULTUSUNDA BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMASI TAKVİMİ İLE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMLARI GÜZEL BİR DENEYİM OLACAKTIR.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Mrt

Pi Günü, ünlü matematik sabiti π sayısının anısına özel kabul edilmiştir ve her yıl 14 Mart tarihinin saat 1.59 itibarıyla kutlanmaktadır. Bunun sebebi ise Amerikan tarih formatında bu günün 3.14'ün 1.59 olarak geçmesi ve bunun pi sayısının en yaygın kullanımını anımsatmasıdır.

Okulumuz Matematik Öğretmeleri ve görevli öğrencilerimiz tarafından hazırlanan standda farkındalık amaçlı etkinlikler düzenlemiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimze teşekkür ederiz.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZDE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

DALGALAN SEN DE ŞAFAKLAR GİBİ EY ŞANLI HİLAL!

KORKMA!

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİMİZİN SİNEMA KEYFİ