BURSA / OSMANGAZİ - Abdülhalim Altınoluk Uludağ Ortaokulu

Kas

Okulumuz 5., 6. ve 7. sınıf öğrencileri Bursa Büyükşehir Belediyesi´nin Türkiye Okul Sporları Federasyonu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Büyükşehir Okul Spor Etkinliklerine katıldı.

Ara

Abdülhalim Altınoluk Uludağ Ortaokulu Okul Meclis Başkanlığı Seçimimizi gerçekleştirdik.

Ara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı tüm coşkusuyla okulumuz bahçesinde kutladık.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında okul içinde sergi düzenledik.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı okul konferans salonu ve okul bahçesinde düzenlenen etkinliklerle yapıldı.

Eyl

2016-2017 eğitim-öğretim yılı İlköğretim Haftasını okulumuz bahçesinde törenle kutladık.

Eyl

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Okul Müdürümüz Sayın Ahmet Rıdvan TURAN´ın iyi dileklerini sunduğu konuşmasıyla başladı. Yeni eğitim öğretim yılımız hepimiz için hayırlı uğurlu olsun.

May

13 Mart 2015 Cuma günü açılan yeni binamızda, eğitim öğretime heyecanla devam ediyoruz.

May

2014- 2015 I. TEOG sınavında 500 tam puan alan Esra SARIOĞLU okulumuzu gururlandırdı.