Şbt

YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ ALAN OKULLARA BAŞVURU KILAVUZU 2023

ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ TERCİH VE YERLEŞTİRME KILAVUZU 2023

Şbt

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SEÇMELİ DERSLERİN SEÇİMİ İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLER KULLANILACAKTIR.

3 SEÇMELİ DERS BELİRLENMESİ GEREKMEKTEDİR. 3'TEN FAZLA SEÇİM YAPILMAYACAKTIR.

FORMLARI DOLDURURKEN E-POSTA ADRESİ AÇMANIZ GEREKMEKTEDİR.

Ara

6. HAFTA ERKEK FUTBOL TURNUVASI MAÇ PROGRAMI

Ara

Okulumuzda düzenlenen Erkek Futbol Turnuvası 5. Hafta Maç Programı ( Sarı renkli maçlar geçen hafta ertelenen maçları temsil etmektedir.)

Kas

ERKEK ÖĞRENCİLER ARASI FUTBOL TURNUVASI 25 KASIM - 24 ARALIK ARASINDA UYGULANACAKTIR.

Ekm

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU 26/10/2021 SALI GÜNÜ OKULUMUZ TOPLANTI SALONUNDA GERÇEKLEŞECEKTİR. İLGİLİ TÜM VELİLERİMİZİ BEKLİYORUZ.

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel "Cumhuriyet'in Çocukları" başlıklı şiir ve resim yarışması son başvuru tarihi 22 Ekim Cuma günü olacaktır.

Tüm öğrencilerimiz yarışmaya katılabilir.

Müracaat: Görsel Sanatlar Öğretmeni Cihan UÇAR

Okulumuz öğretmenlerinin veli görüşme saatleri belirlenmiştir. Bu saatler dışında öğretmenlerimizle görüşmek isteyen velilerimiz özel olarak ulaşıp görüşme talep edebilir.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Ceyda YURTYAPAN tarafından planlanan ve Jüri Üyeleri Görsel Sanatlar Öğretmeni Cihan UÇAR, Teknoloji ve Tasarım Öğretmenleri Mehmet Yaşar HAMARAT ve Serkan BAŞIBÜYÜK olarak belirlenen "MASKEMİ KENDİM TASARLARIM" Yarışmasında yer almak için başvuruları uludagortaokulu@gmail.com adresine yapılması gerekmektedir.

BESLENME DOSTU OKUL PLANI 2019 2020