Abdülhalim Altınoluk Uludağ Ortaokulu

KÜPLÜPINAR MAH. DR. SADIK AHMET CAD. NO 268/A OSMANGAZİ / BURSA
Vizyon
Milli ve manevi değerlerimizi koruyarak, gelişimi ve değişimi bütünleştirerek, geleceği elinde tutan, Uludağ gibi zirvede, çağdaş; adına yakışır bir okul olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, özgüveni gelişmiş, kendisiyle barışık, aktif, dinamik, ilgi ve yeteneklerinin farkında bireyler olarak, çevreye duyarlı insanlar yetiştirerek orta öğretim kurumlarına hazırlamak. Öğrencilerimize 21. yüzyılın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilen, teknolojik bilgi ve becerileri, ülke kültür ve değerlerini kaybetmeden kazandırmak için VARIZ…
Başarılar
e-Twinning Ulusal Kalite Etiketi Okulum Temiz Belgesi Beslenme Dostu Okul LGS %3 lük dilim sonucu olan öğrenci Karate, Taekwando ve Wushu Taolu Branşlarında Bursa 1.lik,2.lik ve 3.lük Bisiklet Modülü yarışmalarında Bursa 3.lük
Öğretim Şekli :İKİLİ (SABAH ORTAOKUL - ÖĞLE İLKOKUL)
DERS SAATİ BAŞLAMA: 07:30 DERS SAATİ BİTİŞ: 13:10
Yabancı Dil
5. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE 11 SAATLİK YABANCI DİL HAZIRLIK PROGRAMI UYGULANMAKTADIR.
Ulaşım
Merinos ve Osmangazi METRO istasyonlarına yürüme ile 10 dk. mesafededir. Okul önünden Heykele giden taksi dolmuşları geçmektedir. Heykel istikametinden gelen ve Kent Meydanından geçen 15-A ve 15-B Belediye Otobüsleri okulumuz önünden geçmektedir.
SERVİS BELİRLİ GÜZERGAHLAR İÇİN MEVCUTTUR.
Yerleşim Yeri
Bursa KENT MEYDANI yakınında, Merinos Parkı Karşısı, Küplüpınar Mahallesi, Dr. Sadık Ahmet Cadde Üzerinde Merinos Polis Merkezi´ne 150 metre, Almira Otel´e 300 metre mesafededir. Gençosman Postanesiyle aynı cadde üzerindedir.
MERKEZ - KENT MEYDANINA YAYA OLARAK 5 DAKİKA
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZ FUTBOL TAKIMLARI (ERKEK KÜÇÜKLER, ERKEK YILDIZLAR, KIZ YILDIZLAR) 2. KÜME DE MÜCADELE ETMEKTEDİR. OKULUMUZ VOLEYBOL TAKIMI (KIZ YILDIZLAR, KIZ KÜÇÜKLER) BULUNMAKTADIR. DERS DIŞI EĞİTİM OLARAK FUTBOL, VOLEYBOL, BASKETBOL, MASA TENİSİ, KARATE, WUSHU TAOLU, TAEKWANDO EĞİTİMLERİ BULUNMAKTADIR. YETERLİ ŞARTLAR OLUŞTUĞUNDA BİSİKLET MODÜLÜ İÇİN HALK EĞİTİM MERKEZİ ARACILIĞI İLE KURSLARIMIZ AÇILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI HER SENE UYGULANMAKTADIR. LABORATUVARIMIZ ETKİN BİR ŞEKİLDE KULLANILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI HEDEF YAŞ 15 PROJESİ EN ÇEVRECİ SINIF PROJESİ AYIN ÖĞRENCİLERİ PROJESİ BİLGİ YARIŞMALARI PLANI AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVALARI