Ekm

Okulumuz Matematik Öğretmeni Burcu KARABALIK'a ait eTwinning Proje Kayıt Belgesi

Ekm

Okulumuz Din Kültürü Öğretmenleri tarafından Mevlid Kandili Programımız öğrencilerimize sunuldu. Kandilimiz Mübarek Olsun.

Okulumuz Matematik Öğretmeni Şehrinaz ÇAVUŞ'a ait eTwinning Proje KAyıt Belgesi

Ekm

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ kapsamında görevli öğretmenimiz Burcu KARABALIK tarafından organize edilen ve oluşturulan video içeriği ile okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin hayvanlara bakış açılarını yansıtarak bizleri gururlandırmıştır.

Okulumuz Müzik Öğretmeni Barış VELİOĞLU ve İngilizce Öğretmeni Melek KIRLI tarafından düzenlenen program öğrencilerimiz tarafından tüm öğrenci ve öğretmenlerimize sunuldu.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ PROGRAMI OKULUMUZ MATEMATİK ÖĞRETMENİ YASEMİN DİNÇER VE ŞEHRİNAZ ÇAVUŞ TARAFINDAN HAZIRLANAN PROGRAM DOĞRULTUSUNDA OKUL BAHÇESİNDE ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLER EŞLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Haz

Okulumuzda Karate Kursu öğrencilerimiz gösterilerini yaparak yeteneklerini sergilediler. Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü Karate Antrenörü İsmail İĞDİ Öğretmenimize ve çalışmalarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Sağlıklı, Mutlu ve Huzurlu Bir Bayram Geçirmeniz Dileğiyle...

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

May

Matematiğin Sesi Projesi öğrencilerinin Dünya Ses Günü için yaptıkları ortak mozaik kolaj çalışması

May

Matematiğin Sesi Projesi tüm proje ortakları öğrencileri 9 Mayıs eTwinning Günü afiş etkinliği için eTwinning bana ne kazandırdı, sorusuna cevap verdi ve ortak afişimiz oluşturuldu. Proje sürecinde desteğini esirgemeyen tüm velilerimize sonsuz teşekkürler. Öğrencimiz Metehan ve Rabia ' nın katkıları;

Matematiğin Sesi Projesinin proje etik kuralları

May

Matematiğin Sesi Projesinde yer alan öğrencilerimizin tüm proje ortaklarıyla oluşturduğu dijital ayak izi ortak ürünü

May

Matematiğin Sesi projesinde yer alan öğrencilerimizin sözlerini yazdığı ve projede yer alan müzik öğretmenimiz Leman ÇITAK'ın bestelediği bölünebilme kuralları şarkısı, ortak ürünümüz.

DİJİTAL AYAK İZİ: İnternette bıraktığımız izlere dijital ayak izi denir.

"MATEMATİĞİN SESİ" eTwinning projesinde görevli öğrencilerin Dijital Ayak İzi Çalışmaları;

ATATÜRK VE ÇOCUK KONULU SANAL SERGİMİZ