BURSA / OSMANGAZİ - Abdülhalim Altınoluk Uludağ Ortaokulu

Nis

"Matematiğin Sesi" projesi öğrencilerinin hep birlikte tasarladığı "16 Nisan Dünya Ses Günü" afişi ve proje ortaklarıyla beraber hazırladıkları infografik çalışmalar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

5-D Sınıfı Rehber Öğretmeni Pınar ÖZTÜRK ve öğrencilerimiz..

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

5-F Sınıf Rehber Öğretmeni Şenay MUTLU ve öğrencilerimiz..

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı;

5-A Sınıf Rehber Öğretmeni Mehmet AYDEMİR liderliğinde öğrencilerimizin kutlama anıları

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı;

5-G Sınıfı Sınıfı Rehber Öğretmeni Yasemin BALTA liderliğinde Öğrencilerimizden çok güzel kutlama görüntüleri ve videoları hazırlandı. Kendilerini kutluyoruz.

Nis

Okulumuzda Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Cihan UÇAR ve Hatice YUMAK tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel "Atatürk ve Çocuk" konulu resim yarışmasında derece alan öğrencilerimiz;

Birinci Resim: 6-D Sınıfı Öğrencimiz Arda BALIKÇIOĞLU

İkinci Resim: 7-C Sınıfı Öğrencimiz Eylül BİLGİ

Üçüncü Resim: 7-A Sınıfı Öğrencimiz İbrahim Arda SERTEL

Nis

"MATEMATİĞİN SESİ" TANITIM VİDEOSU (E TWINNING)

Nis

Pİ GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ (MATEMATİĞİN SESİ) eTwinning Projesi.

Nis

Okulumuz Matematik Öğretmeni Hatice SABANCI tarafından yürütülen MATEMATİĞİN SESİ isimli e-Twinning projesinde oluşturulan E-GÜVENLİK (E-SAFETY) ÇALIŞMALARI

Nis

Matematiğin Sesi e-Twinning Projemizde, 9 okulun işbirlikçi çalışması sonucu oluşturduğu Pi Şarkısı Sanal Korosu

Mrt

TÜRKİYE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROGRAMI KAPSAMINDA SAĞLIKLI YAŞAM SEMİNERLERİ REHBER ÖĞRETMEN/PSİKOLOJİK DANIŞMAN AHMET EVCİL ÖĞRETMENİMİZ TARAFINDAN UYGULANMAKTADIR.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 100. yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ile tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Şbt

Okulumuzda geleneksel olarak başlatılan her ay sonu kutlanıp birlik beraberliğimize katkıda bulunan doğum günleri kutlaması ilk olarak OCAK-ŞUBAT ayları ile başlamıştır.

İyi Ki Doğdunuz Öğretmenlerimiz, İyi ki varsınız..

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİMİZLE PAMUKLU ŞEKER ETKİNLİĞİ

Şbt

DERSLER MÜZEDE PROJESİ KAPSAMINDA MATEMATİK ÖĞRETMENİMİZ YASEMİN DİNÇER EŞLİĞİNDE 5-H SINIFI ENERJİ MÜZESİNİ GEZEREK İZLENİMLERDE BULUNDU.

DRAMA YOLUYLA ÖĞRENİLEN KONULAR ÖĞRENCİLERİMİZDE FARKINDALIK YARATTI.